
Local Time
- Timezone: America/New_York
- Date: 06 12 2019
- Time: 02:00 - 10:30
Технології вирощування 5 видів капусти: білоголова, червоноголова, броколі, пекінська, цвітна
Унікальний тренінг за дуже помірною ціною!
Провідний агрофахівець України по овочах — навчить вас найновішим тенденціям вирощування 5 видів капусти: білоголової, червоноголової, броколі, пекінської та цвітної.
Від А до Я. Від посіву до зберігання — все має значення!
Тренінг призначений для
Виробників капусти, які прагнуть підвищити кваліфікацію у вирощування 5 видів капуст: білоголової, червоноголової, броколі, пекінської, цвітної.
Хто хоче отримати найновіші дані по технології вирощування капусти.
Що дає тренінг
Конкретну технологію вирощування 5 видів капусти – від А до Я!
Важливі заходи підготовки до вирощування капуст. Аналіз грунту та поливної води. Опрацювання результатів.
Складання базових техкарт вирощування різних видів капусти.
Дані про правильний підбір сортів і гибридів.
Нюанси вирощування розсади. Висадка розсади та схеми посадки для різних видів капусти.
Схеми живлення з урахування фаз розвитку рослин.
Основні хвороби та шкідники. Профілактика та захист.
Особливості збору й зберігання різних видів капусти.
Бонус
Учасники отримають цінні роздаткові матеріали
100% користі – 0% реклами!
Чесне якісне навчання технологіям
Учасники отримають цінні роздаткові матеріали.
Плани робіт по вирощуванню. Приклади складання техкарти 5 популярних видів капусти.

Спікер
Зиновія Єлінська
Провідний фахівець з агротехнології вирощування овочів в Україні.
28 років досвіду агротехнологій в овочівництві.
Більше 600 клієнтів в Україні, Кіргизстані, Узбекістані, Казахстані.
Ви можете нам довіряти — ми фахівці!
10+
років досвіду тренінгів
70+
тренінгів і конференцій для аграріїв та фермерів
2000+
клієнтів виробників і підприємців з усієї України
100+
фахівців практиків є нашими експертами та партнерами
15+
років досвіду в нашого методиста — фахівця з навчання
Гарантії
Ми гарантуємо вам
максимальну користь, або ми повернемо вам гроші!
високий рівень організації та навчання
навчання від провідних професіоналів практиків в Україні
Вартість
Ціна
1350 грн.
Учасникам цього семінару – знижка 15% на онлайн-курс «Інтегрована система захисту капусти. Характеристика діючих речовин хімічних і біологічних препаратів та правила їх використання. Новинки ЗЗР на ринку України».
Знижка 15% кожному – за умови участі 2-х та більше учасників!
Програма
6 грудня
- 9:00 - 9:10
- Знайомство
- Цілі та зміст тренінгу
- 9:10 - 10:10
- Аналіз ґрунту
- Інтерпретація показників. Як поліпшити показники?
- -
- Аналіз води
- Інтерпретація результатів. Як поліпшити показники?
- -
- Попередники
- Чому важливо знати історію поля? Що може зашкодити капусним культурам?
- 10:10 - 10:45
- Практичне заняття
- Розрахунок потреби в поживних речовинах на заплановану врожайність. Чи всі добрива підходять?
- 10:45 - 11:00
- Підбір сортів
- Підбір сортів і гібридів з урахуванням призначення капусти (білоголова, червоноголова, броколі, пекінська, цвітна)
- 11:00 - 11:30
- Вирощування розсади
- Параметри вирощування розсади. Різниця у вимогах різних видів капусти до умов вирощування розсади. Закалювання розсади. Підготовка до висадки у відкритий грунт. Основні помилки
- 11:30 - 12:00
- КАВА
- 12:00 - 12:20
- Висадка рослин
- Схеми посадки для різних видів капусти з врахуванням терміну вегетації та способу поливу. Укорінення та початок живлення. Помилки
- 12:20 - 13:00
- Розподіл елементів живлення
- Розподіл елементів живлення рослин за фазами росту. Критичні фази розвитку
- 13:00 - 13:40
- Захист рослин
- Актуальні хвороби та методи боротьби з ними. Актуальні шкідники та методи боротьби з ними. Бур’яни та боротьба з ними. Помилки, які заважають отримати максимальний урожай
- 13:40 - 14:30
- ОБІД
- 14:30 - 15:00
- Полив
- Розрахунок потреби у воді в залежності від фази розвитку. Помилки в поливі капусти
- 15:00 - 15:45
- Правильне збирання урожаю
- Правильне збирання урожаю для свіжого ринку. Правильне збирання урожаю для зберігання. Запобігання зараженню хворобами під час зберігання. Охолодження. Вибраковка. Помилки
- 15:45 - 16:00
- КАВА
- 16:00 - 17:30
- Підготовка сховища
- Підготовка сховища для зберігання капусти. Боротьба з хворобами у сховищі
- 17:30 - 18:00
- Практичне заняття
- Складання технологічної карти. Планування ресурсів і витрат Ведення Книги історії поля